Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Нэрсний чанамал
     Шинэхэн түүсэн хагараагүй жимсийг буцалгасан хүйтэн усаар зайлж цэвэрлэсний дараа чанах саванд хийсэн 1 кг жимсэн дээр 200 мл усанд 1.5 кг элсэн чихэр уусгаж бэлтгэсэн чихрийн халуун шүүс нэмж 2-3 цаг байлгасны дараа зөөлөн гал дээр чанаж бэлэн болгоод бусад чанамлын нэгэн адил аргаар савлаж хадгална. Нэрс их хэмжээтэй ургадаг нутагт нэрсний чанамлыг сэрүүн байранд паалантай том саванд хийж тагийг нь сайтар таглан хадгалж болно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats