Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Алимын чанамал
     Хальс үрээс нь цэвэрлэсэн алимыг 15-20 мм зузаантай хэсэг болгон хэрчээд буцалмал халуун усанд 3-5 мин угааж цэвэрлээд дараа нь хүйтэн ус хийж хөргөнө. Хөрсний дараа уснаас гарган тавьж дээр нь элсэн чихрийн халуун шүүс нэмж 2-3 цаг байлгана. Ингэж байлгахад элсэн чихэр алимд шингэнэ. Дараа нь зөөлөн гал дээр бэлэн болтол нь чанана. Чанах явцад чанамлын дээд хэсэгт алимын өнгөтэй тунгалаг хөөсөн бөмбөлгүүд үүсэж эхлэнгүүт чаналтыг зогсоож хадгалах савнуудад савлан хөргөж хадгална. Алимын төрөл, сортоос хамаарч чанамалд орох элсэн чихрийн хэмжээ өөрчлөгдөх боловч ерөнхийдөө 1 кг жимс, 1 кг элсэн чихэр, 100 мл ус орно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats