Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Тарвасын гэрээр өтгөрүүлсэн чихэрлэг холимог хийх
     Зузаан гэртэй сорт илүү тохиромжтой байдаг. Гэрийг хальсалж цэвэрлээд жижиг хэсгүүд болгон хэрчиж угаасны дараа шүүж усыг сайн гоожуулна. Тэгээд нэг минут буцламгай усанд дүрнэ. Гаргаад шууд хүйтэн усанд хөргөж, 1 кг эвэрдсэнд 1.3 кг элсэн чихэр ба 250 мл ус хийхээр бодож бэлтгэсэн халуун чихэрлэг шүүсэнд хийнэ. Мөн гурван үе шаттай чанана. Эхний хоёр удаад арван тав, арван таван минутаар зөөлөн буцалгаж арав, арван цаг дарна. Гурав дахь чаналтад чихэрлэг шүүсэнд ванилины нунтаг нэмнэ. Эцэст нь шигшүүр дээр гаргаж шүүсийг бүрэн гоожуулаад 35-45 хэмтэй хатаагч шүүгээнд элсэн чихрийн жижиг талстуудаар хучигдсан эвэрдэсүүд үүстэл хатаана. Хатсан өтгөрүүлсэн чихэрлэг холимгийг шилэн саванд хийж битүү таглана.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats